Hundskolan och cirkushund

Igår var det dags igen för hundskolan. Den här gången är det vardagslydnad avancerad. Det låter som om jag redan är jätteduktig, va?
Väl, nobody is perfect och man kan ju alltid lära sig något nytt. Fast matte säger att jag behöva flera kurser för att ens bli bra. Hon är elak … igen!
Egentligen tycker jag ju om att gå i hundskolan eftersom matte blir  så glad om jag gör något bra och så får jag godis, många godis. Mmmm…
Men igår var det snö igen… och vilka stora snöflingor!!! Fast matte säger att det är vår nu men hon måste ha fel. Det är ju kallt och det snöar hela tiden! Trots kappan blev jag kallt och blött… det tycker jag inte alls om.

 

Och så var det den där dumma lektionen igen… där jag ska gå förbi en påse med godis och jag får inte nosa eller ta den. Vad är det för dumhet??? Varför finns godispåsen där då? Jo, för att nån – jag, i det här fallet – ska ta den. Så enkelt är det… skulle man tro. Men nej… i hundskolan får man inte det. Suck…
Näste lektionen är om två veckor… hoppas att solen skina då. Och så berättade matte att vi hade fått hemläxor från Matilda men hon ville inte säga vilka. Det ska bli spännande!

 

Idag var jag ute i trädgården med matte flera gånger och hon hade alltid klickern med sig. Och då vet jag att jag kommer att få godis om jag hittar på saker att göra. Och så försökte jag att hitta på kula grejer. Kanske kommer jag att bli en cirkushund nån gång med det här:

 

 

 

 

Och så ville matte att jag backa… men fortfarande gör jag ibland fel och sätter mig… men vi jobbar på och snart kan jag också backa på trappan. Säger matte… vi får se.

 

 

 

Och sen skulle jag hämta godisbollen fast det fanns några godis på golvet i lilla hallen. Jag tvekade verkligen … skulle godis finnas kvar om jag verkligen tog mig tiden att hämta godisbollen. Nja… resultatet ser ni här:

Kategorien: Hundkurs, Lek och spel | Schlagwörter: , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: