Manikyr och pedikyr

Matte var lite förvirrade igår eftersom hon skrivit på tyska på min svenska blogg! Eller… hon gör ju en radikal diet denna vecka och har redan gått ner 2,6 kg – kanske var det hjärnan som försvunnit?

Hur som, nu ska ni få veta på svenska vad jag gjorde igår.

Då blev jag nämligen bortskämt med manikyr och pedikyr hos Jennys Hund och Katt i Valbo. De har en egen friskvårdsavdelning för oss djur med SPA bad, frisör, manikyr och pedikyr.

Därefter mår jag alltid jättebra för jag brukar ju även få godis från de snälla människor som jobbar där. Jag får även lägga mina framtassar på kassadisken och pussar personalen och får även fler godis då. Eller så får jag även godis från tjejerna när jag gör något så lätt som att ge tass eller High five. Då säger de: „Ohhh, va‘ söt!“ … och godis rullar. 😉

Jag har dock aldrig badat där eftersom jag inte alls tycker om att bli badat och dessutom blir jag ju snart smutsig igen! Och det fungerar ju även att borsta ut dammet … då får jag en fint massage på köpet! På grund av min snygga kortpälsfrisyr behöver jag ingen frisör heller. Men manikyr och pedikyr blir det med några veckors mellanrum.

När man betalar brukar matte och husse få en liten påse med godis men igår blev det även två påsar! Husse var nämligen så smart och kom på efter betalningen att tassalvan är slut. Och medans jag väntade med matte och två andra kunder förälskade sig i mig för att jag är så söt och har så söta rynkor, övertalade expediten min husse att han istället skulle köpa lax olja. Den ska vara mycket bra för mina ibland spruckna klor och så är det bra för trampdynan säger de. Vi får se… lax låter ju bra i alla fall! 😉

Jo, och efter husse betalade lax oljan fick han en påse godis till. Jag älskar Jennys Hund och Katt! 😉

Här är jag med mina två godispåsar.

20130314-173522.jpg

20130314-173538.jpg

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: