Spännande promenad

Igår gjorde vi en jättespännande promenad. Vi gick längs Toretorpsvägen i Gästrike-Hammarby, förbi Wilsons hem och förbi hästar och kor.
Jag tror faktisk att det här är G.-Hammarbys kor-BB för det fanns en kalv och många gravida kor.

CIMG2879

CIMG2883

Det var jättefint väder fast det var lite kallt i skuggan. Men solen värmde riktig skönt.

CIMG2743

CIMG2746

CIMG2749

CIMG2752

Vid badplatsen lekte matte och jag lite med pipbollen medans husse stod på isen och lyssnade hur isen rörde sig. Det fanns även flera människor som gick en promenad på isen!

CIMG2763

CIMG2767

CIMG2771

CIMG2796

CIMG2798

CIMG2801

Sen gick vi vidare och plötsligen stelnade matte till och visade oss en jättefågel som satt på en pinne vid den gamla lådan längs vägen. Den rörde sig inte alls och husse frågade om den var på äkt.

CIMG2807

Vi stod där och tittade och plötsligen flög ugglan iväg, runt lådan och sen satte sig den ner på en gren vid andra sidan vägen.

Jag blev supernyfiken och ville se fågeln från nära håll och gick iväg med bestämda steg. Men det tyckte husse inte om och ropade att jag skulle stanna och sluta dra.

Medans jag kämpade med husse, gick matte fram och tog några kort till från ugglan.

CIMG2813

Sen gick vi vidare för matte och husse menade vi måste lämna ugglan i fred. Vi gick längre än vi brukar gå men vädret var så bra och vi alla var glad och så gick vi och gick vi och gick vi… och sen började matte och husse fundera vilken väg vi skulle ta tillbaka. Matte tog fram iPhonen och kollade vilka vägar som fanns men den gick en hel del längs landvägen och det ville vi inte gå.

CIMG2819

CIMG2824

CIMG2825

CIMG2826

Alltså vände vi bara och gick tillbaka. Men jag kunde ju inte bara promenera tillbaka utan att kunna få leka ordentlig. Och så började jag titta jättesnäll mot matte och husse och de förstod på en gång. De tittade omkring sig, förmodligen för att kolla om hundar, hästar eller bilar fanns i närheten, och sen fick jag vara löst. Vunnit! Men inte ens idag sprang jag bort… jag gick faktisk fot bredvid matte tills husse plötsligen svängde av vägen. Då måste jag bara kolla vad han höll på med.

Och plötsligen tog matte pipbollen ur väskan och kastade den… och sen lekte vi som galningar och det var jätteroligt. Jag sprang från husse till matte och tvärtom och hämtade bollen eller så gjorde jag inte det utan slickade på den tills den var hel blött.

CIMG2835

CIMG2836

CIMG2838

CIMG2840

CIMG2861

CIMG2872

CIMG2873

Efter en stund hade matte idén att hon skulle göra ”action” bilder av mig, dvs. husse kastade godis och jag fick hoppa efter det… här ser ni några resultat.

CIMG2866

CIMG2867

CIMG2868

CIMG2869

CIMG2870

CIMG2871

CIMG2874

CIMG2875

CIMG2876

Tiden gick fort och så var det dags att gå vidare. Men tänkt er, sen såg vi även två travvagnar på sjön! Hästarna sprang riktig fort och jag hade så gärna velat springa med de … men jag fick inte. Synd. 😦

När vi gick förbi Wilsons hem blev jag först superglad för han satt utanför dörren men sen kom hon, den där svarta häxan från huset med vita staketet, fram och skällde som hon alltid gör. Vad gör hon där? Vad gör hon hos Wilson? Är han otrogen mot mig??? Just med henne? Jag är verkligen förkrossad.

Väl hemma var jag riktig trött och somnade direkt i min säng.

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: