Kompis Wilson

I lördags gick vi en jättelångt promenad som även började kanonbra. Vi gick nämligen förbi min kompis Wilson och så fick vi leka och till en början var det riktig roligt.

CIMG2393

Men sen började vi bråka lite gran. Jag vet inte riktigt vem som började men plötsligen blev det mycket murrande och så ropade matte och husse efter mig och efter en liten stund sprang jag till matte. Sen var jag faktisk lite osäkert och tordes inte leka mera med Wilson. Jag märkte att han tittade på mig men ändå… bättre att lämna honom så han kunde varva ner. Matte sa senare att jag hade blivit för vild i leken… 😦

Men snön är ju så kul och så rullade jag i snön så att min matte och husse och Wilsons husse började skratta.

Sen gick vi vidare och jag fick långlinjan på mig så att jag kunde nosa lite överallt. På platsen där jag skulle lära mig att simma i somras fick jag vara löst och jag utnyttjade det och sprang ut mot sjön som är ju fortfarande frysen. Men det tyckte matte och husse inte om och ropade „Stanna“… och det gjorde jag och så sprang jag tillbaka till de.

CIMG2399

CIMG2400

CIMG2403

Därefter gick vi och gick vi och gick vi vidare men som sagt, det kändes bra med långlinjan. Eftersom jag var så duktig och kom på en gång när matte ropade (t.ex. när bilar kom) fick jag även många godis.

CIMG2414

CIMG2417

CIMG2415

CIMG2419

CIMG2420

CIMG2422

Efter tre timmar var vi hemma igen och jag lekte lite med matte i trädgården. Men sen märkte jag att det droppade från taket och det fångade min uppmärksamhet helt.

CIMG2444

CIMG2443

 

 

 

När vi väl var inne var jag även för trött för att leka med dammsugaren! Jag gick till sängs på en gång och vilade tills det var matdags… och senare fortsatte jag sova på soffan i vardagsrummet. Vilken fin dag det var… bara den där saken med Wilson var inte så bra. Men jag är säkert att vi fortfarande är vänner… är ju lite småkär i honom. Ser iaf fram emot att få träffa honom igen… förhoppningsviss snart.

Kategorien: Lek och spel | Schlagwörter: , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: