Vad kul med plusgrader

Det är kanonkul när det har plusgrader… för då börjar det töa. Och det betyder att det droppa lite överallt och det är ju så kul! Det är så himla spännande att titta och känna när det droppar och jag har ännu inte tagit reda på vart vattendroppar försvinner!

Och så länge jag inte vet vart de ta vägen kan jag inte släppa det. Så enkelt är det. Det är det samma som om nån forskare är på vägen att upptäcka något och han vet att snart kommer han på lösningen … tror ni att han struntar i det då?

Nej, aldrig!

Samma med mig och vattendroppar. Fast matte står i vägen till min stora upptäckten! För jag får ju inte gräva där lyktstolpen står … men utan grävning hittar jag inte lösningen eftersom vattendroppar försvinner ju just där. Men det fattar inte matte! Kan ni tänka er! Hur korkat måste man vara för att inte fatta det? Men det är som det är. Det betyder, jag måste vänta tills hon någon gång inte är uppmärksam och inte hindrar mig att gräva.

Men sen… då ska jag lycka att hitta vattendropparnas gömställe… även om jag behöver gräva ner ändå fram till Australien!

Tills dess får jag nöja mig med att försöka fånga vattendropparna.

iPhone_ 008

iPhone_ 009

iPhone_ 035

iPhone_ 036

iPhone_ 038

iPhone_ 037

 

Därefter var jag jättetrött. Jag hade ju även gått med matte innan vi lekte i trädgården och så har jag varit hos Lena och Daphne under dagen. Och då blir jag alltid jättetrött eftersom vi har det så kul allihopa.

Jag lade mig redan kl. 21.30 och gick bara upp för att hälsa på husse som kom från jobbet kl. 22.30. Jag brukar ju inte vara så duktig på att hälsa honom när jag är så trött men han fyllde ju år igår och då ville jag vara riktig snäll. Det förstår ni säkert. Kort därefter var jag tillbaka i sängen men sen måste jag kissa och gick uppför trappan till matte och husse och berättade. Men efter vi var ute (vara vid hörnet eftersom jag orkade inte mer) gick jag strax tillbaka till sängen.

iPhone_ 043

iPhone_ 044

Kategorien: Mitt Liv, Vatten | Schlagwörter: , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: