Diarre och kurs

Igår fick jag hemsk diarre fast jag vet inte varför. Det var kort efter min ankomst hos Lena och Daphne när första „ladning“ kom och därefter hände det några gånger till. Men jag hann iaf att bajsa ute och inte inomhus. Vi gjorde även en lång och fin promenad där även Lenas supertrevliga kille var med. Det var riktig kul… Trots diarren.

När matte hämtade mig åkte vi in till Sandviken till vardagslydnadskursen. Där fick jag lite mat och så ville matte fylla på flaskan med vatten. Därför ville hon att jag skulle vänta i bilen. Men då fick jag ont i magen och då visste jag att det var dags igen för en „ladning“. Och matte förståd på en gång när jag inte hoppade in i bilen. Så gick vi en bit där jag kunde bajsa. Och först sen fick hon hämta vatten. Och samma gällde när vi skulle åka hem. Kul att vi förstår varanda så väl även när vi pratar olika språk.

Kursen var ganska roligt. Vi fick visa upp trix och matte och jag visade slalom mellan hennes ben, gå åtta mellan hennes ben, ge tass och „High five“! Det sistnämnda tycker lärarinnan Matilda så mycket om.

Sen var det även en introduktion av rallylydnad och då glänsade vi eftersom vi hade ju redan gått nybörjarkursen. Fast jag satte mig riktig riktig snett… Nästan framför matte iställe av bredvid henne. Har inte tänkt på det får jag erkänna.

Och som vanligt somnade jag i bilen på vägen hem. Som tur är mådde jag bättre i morse och diarren var borta. Hoppas jag får ändå dietmat ikväll för det brukar vara kyckling med ris och morötter – och det är ju så himla gott!

20120925-143340.jpg

Kategorien: Hundkurs, Mitt Liv | Schlagwörter: , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: