Solnedgång och Cesar

Idag hade jag igen en trevlig dag hos Lena och Daphne. Solen sken och det var helt enkelt fin. I närheten finns ju även en ridskola och en gång var det flera hästar som gick förbi oss och Daphne och jag fick sitta och vänta tills de gått förbi.

Och när matte hämtade mig berättade Lena hur duktig jag har varit just då. Sen sa hon även att hon är så glad att hon svarade på mattes annons när hon letade efter en ny dagmatte åt mig för jag är så trevlig och en pärla. Om jag vore en människa hade jag rodnat då! Vad snäll hon är! Jag är också jätteglad att hon hörde av sig och att matte och husse bestämde att jag ska tillbringa flera dagar i veckan hos henne. Jag kan inte föreställa mig att inte få hälsa på de längre. Då vore jag riktig ledsen!

Väl hemma i Gästrike-Hammarby gick vi en promenad längs vattnet och jag fick igen gå utan koppel. Matte ville träna „Sitt – Stanna kvar“ men när hon försvann runt kurvan och jag inte kunde se henne längre måste jag kolla vart hon tagit vägen. Jag skulle inte stå ut om hon skulle göra sig illa för att jag inte var där när hon behöver mig! Men det var nog inte meningen med den här övningen för jag fick ingen godis. ;-(

Men hon tog ett kort av mig med solnedgången i bakgrunden.

20120913-205203.jpg

På vägen hem träffade vi Cesar och hans matte och de följde med oss hem där vi lekte lite i trädgården. Fast Cesar är för ung för mig. Det är inte så kul att leka med honom. Men han fick leka med min pipboll som jag hade fått från mattes mor. Tyvärr gick den dock sönder… ;-( Cesars matte har lovat att jag skulle få en ny pipboll.

Det här är Cesar.

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: