Dagens rapport

Hej på er!

Det var några dagar sedan jag skrev sist men det har faktisk inte hänt något speciellt. Måndag, tisdag och onsdag fick jag tillbringa hos Lena och Daphne och det var kul och roligt. Vi gick långa promenad och vi lekte draglek. Det är riktig kul att kunna leka draglek med en annan hund! Har aldrig tidigare gjort det och visste inte att det är så mycket bättre än att dra med matte och husse.

En dag fick jag åka i Lenas bil. Då satt jag längst bak i bagageluckan och när husse hämtade mig berättade Lena hur duktig jag är för att jag satte stilla utan att skälla eller gnälla när hon gick in i en affär och lämnade oss i bilen en kort stund. Husse var glad och lite stolt fast det finns ju ingen anledning att skälla. Man vet ju att matte och husse och dagmatte Lena aldrig skulle göra något som skadar mig eller Daphne. Och även när det är lite småtråkig att vänta så vet man att de är snart tillbaka.

Men bra att Lena berättade det för när vi sen var hemma fick jag en godisbit som belöning bara för att jag var tyst i bilen, hihi.

Igår och idag var jag hemma och grannen Krister kom hit flera gånger för att promera och leka med mig. Igår var ja riktig glad att kunna vara hemma och vila för man blir ganska trött när man är på gården, leka och promenera och är ute så mycket. Fast idag kändes det inte så bra. ;-(

Jag hörde dock att husse skulle komma hem tidigare och det ser jag fram emot.

20120907-094418.jpg

Kategorien: Mitt Liv | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: